Καμπόσος: Απίστευτο! Δείτε τι γράφει το σορτσάκι που φόραγε ο Ελληνοαυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην πυγμαχία

Ο Γιώργος Καμπόσος είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία, με το σορτσάκι του να γράφει μια ιστορική φράση

Εδώ και λίγες ώρες, ο παγκόσμιος τίτλος στην πυγμαχία βρίσκεται στα χέρια Έλληνα. Ο Ελληνοαυστραλός Γιώργος Καμπόσος μας έκανε όλους περήφανους με την εμφάνισή του και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Καμπόσος είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής παίρνοντας πανάξια τη ζώνη από τα χέρια του, μέχρι και σήμερα αήττητου, Τεοφίμο Λόπες στη Νέα Υόρκη με ένα γήπεδο εναντίον του.

Ο Ελληνοαυστραλός αναδείχθηκε νικητής με split decision με τους δύο από τους τρεις κριτές να του δίνουν το προβάδισμα στους γύρους και την ζώνη.

Αυτό όμως που δεν είχε μια ξεχωριστή σημασία ήταν η φράση που ήταν γραμμένη πάνω στο σορτσάκι του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Με το «Μολών λαβέ» να τον συντροφεύει στην προσπάθειά του να κερδίσει τον αντίπαλό του, ο Ελληνοαυστραλός έδειξε ότι όχι μόνο αγαπάει την πατρίδα του, αλλά η κληρονομιά της του δίνει δύναμη.

Μια ιστορική φράση που υποδηλώνει την αυτοθυσία και τη γενναιότητα, αρετές μπολιασμένες στην έννοια του ελληνισμού, είναι επίσης χαραγμένες στον χαρακτήρα του 28χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή.

Μια μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια, η οποία δεν πήρε την απαιτούμενη προβολή από τον κόσμο των ΜΜΕ.

Καμπόσος: Δείτε τη φράση

Καμπόσος: Το «Μολών λαβέ» των Σπαρτιατών ήταν γραμμένο στο σορτσάκι του παγκόσμιου πρωταθλητή

Καμπόσος: Το «Μολών λαβέ» των Σπαρτιατών ήταν γραμμένο στο σορτσάκι του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Καμπόσος βρήκε το σθένος και αντέδρασε στην τελευταία προσπάθεια του Λόπες ο οποίος πήρε τον 9ο και τον 10ο γύρο. Εκεί, όλα φάνηκαν να χάνονται για εκείνον.

Κι όμως, κατάφερε να περάσει ένα χτύπημα και να σκίσει το δεξί φρύδι του Αμερικανού, ένα σημείο που έγειρε τους τελευταίους γύρους στην πλευρά του.

Έτσι, πήρε τον 11ο και τον τελευταίο γύρο κατακτώντας τη νίκη.