Μπριατόρε για Βαλεντίνο Ρόσι: «Δεν είσαι Ιμπραΐμοβιτς, αποσύρσου»

Οι δηλώσεις του Φλάβιο Μπριατόρε πάντα έχουν... ενδιαφέρον και αυτή τη φορά, «στοχεύουν» προς τον αναβάτη της Petronas Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι.

O Φλάβιο Μπριατόρε δεν «μασάει» τα λόγια του και οι δηλώσεις που κάνε προκαλούν πάντοτε το ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, o Ιταλός επιχειρηματίας έβαλε στο στόχαστρό του τον αναβάτη της Petronas Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι.

Παρότι ο Φλάβιο Μπριατόρε έχει ασχοληθεί κυρίως με τη Formula 1, όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ο Φλάβιο Μπριατόρε συχνά εκφράζει την άποψή του γενικά για τα motorsports.

Οσον αφορά τον σταρ του MotoGP Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος φέτος έτρεξε τον τελευταίο του χρόνο στην εργοστασιακή Yamaha και τώρα στα 42 του χρόνια πάει στην Petronas Yamaha είπε:

«Συμβουλεύω τον Βαλεντίνο Ρόσι να σταματήσει, θέλουμε να τον θυμόμαστε ως ένα μεγάλο πρωταθλητή. Υπάρχουν στιγμές που η ηλικία είναι σημαντική. Είναι σπουδαίος, κέρδισε τα πάντα, αλλά έρχεται μια μέρα που δεν μπορείς να συνεχίσεις, τα χρόνια περνάνε και δεν μπορείς να έχεις πια τα κίνητρα του παρελθόντος.

Στα 39 του ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ακόμη ένας πλήρως ανταγωνιστικός παίκτης στην Μίλαν. Είναι μια ειδική περίπτωση, είχε μια ζωή εντελώς αφιερωμένη στο σπορ, ποτέ δεν αποτυγχάνει. Αλλά είναι άλλο πράγμα να κινδυνεύεις να σε κλωτσήσουν στον αστράγαλο και άλλο να πηγαίνεις με 300 χλμ./ώρα και να χάσεις μια στροφή και να έχεις ένα ατύχημα.

Είναι άλλο πράγμα να είσαι ποδοσφαιριστής και άλλο να είσαι μοτοσυκλετιστής. Σε τέτοια ηλικία τα ρεφλέξ αλλάζουν, όλα αλλάζουν» είπε ο… πολύς Φλάβιο Μπριατόρε.