ΣΠΟΡ

ΓΓΑ: Για άνοιγμα στις 10 Μαΐου οι Ακαδημίες

Όπως έγινε γνωστό βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο σταδιακό άνοιγμα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων ενώ θα εξεταστεί να ανοίξουν οι Ακαδημίες στις 10 Μαϊου! Τι αναφέρει η ΓΓΑ. Αυτό έγινε γνωστό από την ΓΓΑ καθώς δεν αποκλείεται μαζί με τα δημοτικά σχολεία να ανοίξουν οι Ακαδημίες. Όπως και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Θα επανεξεταστεί το...

ΓΓΑ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως έγινε γνωστό βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο σταδιακό άνοιγμα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων ενώ θα εξεταστεί να ανοίξουν οι Ακαδημίες στις 10 Μαϊου! Τι αναφέρει η ΓΓΑ.

Αυτό έγινε γνωστό από την ΓΓΑ καθώς δεν αποκλείεται μαζί με τα δημοτικά σχολεία να ανοίξουν οι Ακαδημίες. Όπως και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Θα επανεξεταστεί το θέμα των γυμναστηρίων.

Αναλυτικά:

«Συνεχίστηκε η συνεδρίαση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», η οποία δεν είχε ολοκληρωθεί την περασμένη Παρασκευή και  παρουσιάστηκαν αναλυτικά, με υποστηρικτικούς πίνακες και στοιχεία, τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα οποία ήταν:

-Ποδόσφαιρο, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League

-Ποδόσφαιρο, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική γυναικών

-Μπάσκετ, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική ανδρών

-Βόλεϊ, στην κατηγορία Α2 (Pre League) ανδρών και γυναικών

-Χάντμπολ στις κατηγορίες Α2 και Β’ εθνική ανδρών και Α2 εθνική γυναικών.

Η Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

Όσο για το θέμα των Γυμναστηρίων, επιφυλάχθηκαν να το εξετάσουν μετά το Πάσχα αξιολογώντας τα επιδημιολογικά στοιχεία που θα υπάρχουν έως τότε».

Exit mobile version