ΣΠΟΡ

Ο Βασιλειάδης αποθέωσε Παπαχρήστου, Τσιτσιπά

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη μέσω του λογαριασμού του στο twitter τόσο την Βούλα Παπαχρήστου όσο και τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Γιώργος Βασιλειάδης
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό συνεχίστηκαν και την Παρασκευή (10/8) και ο Γιώργος Βασιλειάδης συνεχάρη τη Βούλα Παπαχρήστου και Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Υφυπυργός Αθλητισμός αποθέωσε την Ελληνίδα η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο, αλλά και τον 20χρονο τενίστα για την απίστευτη ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά του Rogers Cup.

Αρχικά έγραψε για τη Βούλα Παπαχρήστου στο twitter: «Η Βούλα Παπαχρήστου με την κατάκτηση του 3ου χρυσού μεταλλίου και 4ου στο σύνολο για την ελληνική αποστολή, μετά την εξαιρετική προσπάθειά της, προσέθεσε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Βερολίνο. Θερμά συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε!».

Λίγο αργότερα επανήλθε για τον Στέφανο Τσιτσιπά γράφοντας αρχικά: «Θα μας τρελάνει απόψε ο @StefTsitsipas. Μεγάλο παιχνίδι», ενώ μετά τη νίκη του Έλληνα τενίστα  είπε: «Συγκλονιστικός @StefTsitsipas! Μπράβο αγόρι μου! Συγχαρητήρια για την φοβερή εμφάνιση!».

Δείτε τα tweets:

Χρυσή και με τη… Βούλα! (vid)

Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς! (vid)

Exit mobile version