ΠΟΛΟ

Για 2.000 ευρώ χάλασε η παραμονή του Καπότση στη Βουλιαγμένη

Πιθανότατα εκτός συνόρων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Καπότσης, τον οποίο ήδη έχουν προσεγγίσει ιταλικές ομάδες, αλλά και η Στεάουα Βουκουρεστίου με εξαιρετική πρόταση. Ο διεθνής περιφερειακός πολίστας ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στη Βουλιαγμένη, η οποία του ζήτησε να δεχθεί μείωση στο συμβόλαιό του, λίγο πριν φύγει με την Εθνική ομάδα για...

Πιθανότατα εκτός συνόρων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Καπότσης, τον οποίο ήδη έχουν προσεγγίσει ιταλικές ομάδες, αλλά και η Στεάουα Βουκουρεστίου με εξαιρετική πρόταση.

Ο διεθνής περιφερειακός πολίστας ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στη Βουλιαγμένη, η οποία του ζήτησε να δεχθεί μείωση στο συμβόλαιό του, λίγο πριν φύγει με την Εθνική ομάδα για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Φέτος, επρόκειτο να αυξηθούν οι απολαβές του κατά 2.000 ευρώ και η διοίκηση του ΝΟΒ του εξήγησε ότι δεν μπορεί να δώσει αυτό το επιπλέον ποσό που αναγραφόταν στη συμφωνία τους. Ο αθλητής δεν θέλησε να κάνει πίσω, καθώς πέρυσι όταν δέχθηκε πρόταση με αρκετά καλύτερες απολαβές από τον Ολυμπιακό απάντησε ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λαιμού και επιθυμεί να το τιμήσει. Θεωρεί ότι ο ΝΟΒ δεν έπραξε ανάλογα τώρα. Παράλληλα, σκέφτηκε ότι αν απαντούσε καταφατικά θα προκαλούσε ντόμινο μειώσεων στις αποδοχές των παιχτών του ομίλου.

Ο 27χρονος αθλητής δεν θα βιαστεί να πάρει απόφαση. Μελετάει προσεκτικά με δικηγόρους τους όρους στις συμφωνίες που του προτείνουν οι ομάδες και στην παρούσα φάση έχει κερδίσει έδαφος η Στεάουα, η οποία του προτείνει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που έπαιρνε στη Βουλιαγμένη και θα παίξει την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κρεμάει» το σκουφάκι του ο Δελακάς

Τέλος ο Καπότσης από την Βουλιαγμένη

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ