ΠΟΛΟ

Τέλος ο Καπότσης από την Βουλιαγμένη

Ο διεθνής πολίστας αναζητά νέο σύλλογο στην καριέρα του

Μετά από τέσσερα χρόνια πορείας στην Βουλιαγμένης, ο Μάριος Καπότσης αναζητά πλέον νέο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο διεθνής πολίστας δεν ανανέωσε με την ομάδα, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Μετά το τέλος συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Καπότσης, θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογο για την στήριξή του.

Η δήλωση του Καπότση:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια της αθλητικής αλλά και προσωπικής ζωής μου ήταν άρρητα συνδεδεμένα με την μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ζήσαμε όλοι μαζί χαρές, λύπες και διακρίσεις.

Το μόνο που βγαίνει μέσα από την καρδιά μου, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ, στην πρόεδρο του ομίλου κ. Στέλλα Λαζάρου, η οποία ήταν πάντα δίπλα μου σαν οικογένεια, σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και κυρίως στον αείμνηστο Κώστα Ποταμιάνο, αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο, που θα θυμάμαι πάντα με σεβασμό, καθώς και στον φίλο μου, συμπαίκτη και τώρα έφορο της ομάδας Αρτίν Ελμισιάν, που προσπαθεί για το καλύτερο της ομάδας.

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και προπονητές μου, τον Κώστα Λούδη, τον Τεο Λοράντο και τον Παναγιώτη Πρίμπα, που ζήσαμε μαζί χαρούμενες και έντονες στιγμές. Από τον πιο μικρό ηλικιακά παίκτη μέχρι τον πιο σπουδαίο αθλητή Χρήστο Αφρουδάκη για μένα ήταν τιμή που έπαιξα μαζί τους αυτή την τετραετία. Θα μπορούσα να πω πολλά ονόματα συμπαικτών μου αλλά δεν το κάνω για να μην αδικήσω κάποιον, σίγουρα από όλους πήρα κάτι.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Λουιζίδη που φρόντιζε για τη διατροφή μας καλύτερα και απ’ το σπίτι μας.

Οι δρόμοι πολλές φορές χωρίζουν, γιατί η αθλητική πορεία του καθενός είναι διαφορετική, όμως ο χώρος της υδατοσφαίρισης είναι μικρός, οπότε σε κάποια άλλη χρονική στιγμή εύχομαι να ξαναβρεθούμε.

Φεύγω γεμάτος εμπειρία, ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον ΝΟΒ».

Έκανε «μπαμ» με Μπάσιτς ο Ν.Ο.Β.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ