ΠΟΛΟ

Στην Αθήνα τα «χρυσά» κορίτσια του πόλο (pics)

Με λουλούδια τους υποδέχτηκαν οι συγγενείς τους
Στην Αθήνα τα «χρυσά» κορίτσια του πόλο (pics)

Τα ξημερώματα έφτασε στην Αθήνα η εθνική ομάδα πόλο γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρώτο Europa Cup της ιστορίας, στην Ισπανία. Η ελληνική ομάδα έτυχε υποδοχής από τα μέλη της ομοσπονδίας και τους συγγενείς τους, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Μορφέση να δηλώνει:

«Είναι μία νίκη ψυχολογίας για τα κορίτσια που έμειναν 6 ολόκληρα χρόνια μακριά από μεγάλες διακρίσεις και με αυτό το τρόπαιο επιβεβαιώνουν στους εαυτούς τους τις δυνατότητές τους. Συνεχίζουμε και στοχεύουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Από την πλευρά της, η αρχηγός της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, τόνισε:

«Καταφέραμε να σηκώσουμε την πρώτη μας κούπα μετά από πάρα πολύ καιρό, κάτι που έχει πολύ μεγάλη αξία, γιατί το χρυσό αυτό μετάλλιο ήρθε στην πρώτη διοργάνωση του Europa Cup, κάτι που από μόνο του θα μείνει στην ιστορία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Αθήνα τα «χρυσά» κορίτσια του πόλο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.