ΣΤΙΒΟΣ

Παίρνει ζωή το Πανθεσσαλικό

Το στάδιο θα φιλοξενήσει αγώνες του στίβου κάθε χρόνο
Παίρνει ζωή το Πανθεσσαλικό

Ένα από τα πλέον παρατημένα στη τύχη του στάδιο, θα «ζωντανέψει» μετά από πολλά χρόνια. Ο λόγος για το Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο περιστασιακά φιλοξενούσε αγώνες ποδοσφαίρου (με τον αλησμόνητο τελικό Κυπέλλου και τα σοβαρά επεισόδια που είχαν γίνει πέρυσι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), όμως ήταν ακατάλληλο καθώς παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα.

Σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που έκανε η Εθνική Πανγαία (θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που ασχολείται με το real estate) ανακοίνωσε πως θα εξοπλίσει πλήρως το στάδιο και θα το παραχωρήσει στον ΣΕΓΑΣ τόσο για αγώνες, όσο και για να προπονούνται πλέον όλοι οι αθλητές του Νομού Μαγνησίας, αλλά και να μπορούν να κάνουν αθλητές των εθνικών ομάδων προπονήσεις εκεί.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μάλιστα, ο Κώστας Παναγόπουλος, ανακοίνωσε πως το μέλλον η χώρα μας θα διεκδικήσει και μία ευρωπαϊκή διοργάνωση (όχι όμως σε επίπεδο ανδρών – γυναικών) καθώς έχουν στόχο να παραμείνει σε καθημερινή βάση σε λειτουργία το στάδιο που ήταν εντελώς εγκαταλελειμμένο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίρνει ζωή το Πανθεσσαλικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.