Φεστιβάλ ρίψεων

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ρίψεων, που ήταν προγραμματισμένο για τις 13-14 Μαρτίου. Η Λεϊρια της Πορτογαλίας, δεν θα φιλοξενήσει -τουλάχιστον το προσεχές διάστημα την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού ρίψεων 2021, μιας και τα πράγματα με τον Covid-19 στην χώρα δεν εξελίσσονται ιδανικά. Η υγειονομική εικόνα της χώρας δεν επιτρέπει...

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ρίψεων, που ήταν προγραμματισμένο για τις 13-14 Μαρτίου.

Η Λεϊρια της Πορτογαλίας, δεν θα φιλοξενήσει -τουλάχιστον το προσεχές διάστημα την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού ρίψεων 2021, μιας και τα πράγματα με τον Covid-19 στην χώρα δεν εξελίσσονται ιδανικά.

Η υγειονομική εικόνα της χώρας δεν επιτρέπει τη φιλοξενία μιας τέτοιας αθλητικής εκδήλωσης κι έτσι η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων οδηγήθηκε στην απόφαση της αναβολής. Η ΕΑ στην ανακοίνωση της αναφέρει πως παρακολουθεί τα γεγονότα και ανάλογα με την εξέλιξη τους θα επιδιώξει να αναζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

Θυμίζουμε πως ήδη έχει ακυρωθεί και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, το οποίο ήταν να γίνει στην Κίνα.

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ