ΣΤΙΒΟΣ

Απίστευτα πράγματα στο επί κοντώ, Κολεγιακό ρεκόρ ο Λάιτφουτ με 5.94! (vid)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με το..καλημέρα στο άλμα επί κοντώ με τις καλύτερες επιδόσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Χθες Σάββατο 16/1 ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρεμιέρα κάνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2021 με 5.92. Τελικά, ο 34χρονος διατηρήθηκε στην κορυφή της λίστας μόλις για λίγες ώρες. Αφού,  ο...

Απίστευτα πράγματα στο επί κοντώ, Κολεγιακό ρεκόρ ο Λάιφουτ με 5.94!
Απίστευτα πράγματα στο επί κοντώ, Κολεγιακό ρεκόρ ο Λάιφουτ με 5.94!
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με το..καλημέρα στο άλμα επί κοντώ με τις καλύτερες επιδόσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.

Χθες Σάββατο 16/1 ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρεμιέρα κάνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2021 με 5.92. Τελικά, ο 34χρονος διατηρήθηκε στην κορυφή της λίστας μόλις για λίγες ώρες. Αφού,  ο Κεί Σι Λάιτφουτ σε μίτινγκ που διεξήχθη στο Sports Performance Centre του Τέξας, πήδηξε 5.94, 2 εκατοστά δηλαδή πιο ψηλά από τον Λαβιλενί για να ανέβει αυτός στην κορυφή του κόσμου για την φετινή χρονιά.

Ο 21χρονος Αμερικανός, με το 5.94 που σημείωσε, έκτος των άλλων έκανε και κολεγιακό ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ για να σπάσει το αντίστοιχο προηγούμενο ρεκόρ του οποίου κάτοχος ήταν ο Κρις Νίλσεν με 5.93.

Ο Κέι Σι Λάιτφουτ, πέρασε μάλιστα με την πρώτη του προσπάθεια τα 5.94 για να κάνει εν συνεχεία τρεις αρκετά καλές αλλά αποτυχημένες προσπάθειες στα 6 μέτρα.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως οι επικοντιστές δείχνουν να έχουν μπει με άγριες διαθέσεις στην φετινή χρονιά -η οποία τυγχάνει να είναι και ολυμπιακή- και αναμένουμε βεβαίως με ανυπομονησία την συνέχεια. Έτσι ώστε  να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει το αγώνισμα αυτό την φετινή χρονιά.

 

 

Exit mobile version