Άρης Δρίτσας: Το Ευρωπαϊκό Κ23 ο μεγάλος του στόχος!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Άρης Δρίτσας: Το Ευρωπαϊκό Κ23 ο μεγάλος του στόχος!


Έχοντας ως μεγάλο στόχο την θερινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κ23, προετοιμάζεται ο Άρης Δρίτσας.

Ο νεαρός Έλληνας αθλητής των 400ων μέτρων με εμπόδια Άρης Δρίτσας, έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στην θερινή σεζόν του 2021 και στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του ανοιχτού στίβου. Προετοιμαζόμενος κυρίως για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23ων ετών που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, λαμβάνοντας χώρα στην πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Μια καλή παρουσία και γιατί όχι διάκριση θέλει ο 21χρονος στο Ευρωπαϊκό Κ23, μιας και μπαίνει στην προτελευταία του χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες πριν ανέβει στους άνδρες. Έχοντας υπόψιν το γεγονός αυτό, η ευκαιρίες διάκρισης του στις μικρότερες  κατηγορίες λιγοστεύουν.

Το ιδανικό σενάριο για τον Δρίτσαα βέβαια, θα είναι να επαναλάβει ή να κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά από αυτήν που πραγματοποίησε πριν δύο χρόνια,  το 2018. Όπου μεταξύ άλλων έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε. Ενώ, κατά την διάρκεια εκείνης της χρονιάς κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ στα 400 μέτρα εμπόδια έξι φορές. Φτάνοντας το μέχρι το 51.39 επίδοση η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί το ατομικό του ρεκόρ.

 

 

 


Sportime Extras