ΣΤΙΒΟΣ

Μπολτ: Έπεσε θύμα απάτης – Το «μυθικό» ποσό που έχασε

Μυθικό ποσό έχασε ο Γιουσέιν Μπολτ που έπεσε θύμα απάτης.
Μπολτ: Έπεσε θύμα απάτης – Το «μυθικό» ποσό που έχασε

Θύμα μεγάλης απάτης έπεσε ο Γιουσέιν Μπολτ οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, χάνοντας ένα μυθικό ποσό.

Ο Ολυμπιονίκης είχε 12,7 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμό του στην επενδυτική εταιρεία Stocks and Securities Ltd με έδρα το Κίνγκστον τα οποία έκαναν… φτερά.

Ο Τζαμαϊκανός ενημερώθηκε πως έχουν μείνει μόνο 12.000 δολάρια στον λογαριασμό και πως όλα τα υπόλοιπα έχουν πλέον χαθεί.

Όπως είπε ο δικηγόρος του ο εν λόγω λογαριασμός είχε δημιουργηθεί για ιδιωτική σύνταξη του πρώην αθλητή. Μάλιστα, θα προσφύγουν άμεσα στα δικαστήρια αν δεν επιστραφούν τα χρήματα.

Μάλιστα, στάλθηκε σχετική επιστολή προς την Stocks and Securities Ltd όπου οι δικηγόροι απειλούν με αστικές και ποινικές ενέργειες αν τα χρήματα δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών.

Η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Τζαμάικα δήλωσε την Τρίτη ότι εγκατέστησε τον δικό της προσωρινό διαχειριστή στην SSL, μετά από αναφορές για καταγγελίες περί απάτης που είχαν οδηγήσει νωρίτερα την Επιτροπή να θέσει την τράπεζα υπό ενισχυμένη εποπτεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπολτ: Έπεσε θύμα απάτης – Το «μυθικό» ποσό που έχασε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.