Ο Νίκος Πολιάς έχει γράψει τη δική του ιστορία ως αθλητής, κάνει προπονητική και ασχολείται με τη χρονομέτρηση και το κάνει με συνέπεια.

Ο Νίκος Πολιάς έχει γράψει τη δική του ιστορία ως αθλητής, κάνει προπονητική και ασχολείται με τη χρονομέτρηση και το κάνει με συνέπεια.

Κάποιοι όμως αποφάσισαν να εμπλέξουν το όνομά του εξυπηρετώντας προφανώς δικά τους συμφέροντα. Με δημοσίευμά του το Sportsfeed, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Παπαποστόλου, αναφέρει πως ο Νίκος Πολιάς έχει δεχθεί πρόταση για ν’ αναλάβει στη θέση του Παπαποστόλου.

Φυσικά, δεν υπήρχε πρόταση, κάτι που διαψεύδει ο ίδιος, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Νίκος Πολιάς συναντήθηκε πρώτη φορά για λίγα λεπτά για να ενημερώσει για τη χρονομέτρηση που ήταν υπεύθυνος στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime οι εξελίξεις εν όψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας τρέχουν και στην Ομοσπονδία υπάρχει η τεχνογνωσία και οι αλλαγές σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θα προέρχονται από τον ΣΕΓΑΣ.

Σε ότι αφορά τον Νίκο Πολιά, ο ίδιος με προσωπικό του μήνυμα στα social media διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα του Sportsfeed και ζητάει αποκατάσταση.

«Είδα με έκπληξη και απορία σε άρθρο της σελίδας Sportsfeed.gr με την υπογραφή του Σταύρου Γεωργακοπούλου, αναφορά στο όνομά μου σχετικά με την εμπλοκή μου στα δρομικά events του ΣΕΓΑΣ από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Σε μήνυμά μου προς τον συντάκτη του άρθρου, αναρωτήθηκα πως προέκυψε μία τέτοια ψευδής πληροφορία.

Απαίτησα την άμεση διάψευση της είδησης, την απόσυρση του ονόματός μου και την δημόσια συγγνώμη τους για την ψευδή αναφορά στο πρόσωπό μου, κάτι το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Θεωρώ ανήθικη την ενέργεια αυτή και τους όποιους σκοπούς υπηρετεί. Κάκιστη δημοσιογραφία (δεν επικοινώνησε ποτέ κανείς μαζί μου για να εξακριβώσει την εγγυρότητα της πληροφορίας) σε έναν χώρο που πρεσβεύει αξίες που η κοινωνία μας έχει ανάγκη. Είναι ντροπή!».

Η σχετική ανάρτηση του Νίκου Πολιά στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο