×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ελέιν Τόμπσον: «Στόχος το παγκόσμιο ρεκόρ στο Τόκιο»


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Ελέιν Τόμπσον: «Στόχος το παγκόσμιο ρεκόρ στο Τόκιο». Η Ελέιν Τόμπσον στα πλαίσια  της συνέντευξης τύπου του αυριανού...


Η Ελέιν Τόμπσον στα πλαίσια  της συνέντευξης τύπου του αυριανού Ντάιαμοντ Λίγκ της Ρώμης. Αναφέρθηκε και στον στόχο της για το Τόκιο.

Η Τζαμαικανή σταρ του γυναικείου σπρίντ, στην συνέντευξη τύπου για το Ντάιαμοντ Λίγκ της Ρώμης.  Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον μεγάλο στόχο που έχει για τους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, η Ελέιν Τόμπσον είπε μεγάλα λόγια. Αφού, ο στόχος της σύμφωνα με τα λεγόμενα της πάντα, είναι ένας χρόνος πολύ κοντά ή ακόμα και καλύτερος από το παγκόσμιο ρεκόρ των 100μ. Το 10.49 δηλαδή της απίστευτης Φλόρενς Γκρίφιθ- Τζόινερ,  που κρατάει από το 1988.

αναλυτικά η Τόμπσον είπε:

” Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω πολύ σκληρά μέχρι να καταφέρω να κατέβω αρχικά τα 10.70(είναι και το ατομικό της ρεκόρ). Και συμπλήρωσε: ”Θέλω να τρέξω 10.60 και γιατί όχι ακόμη και 10.50. Πρέπει όμως να παίρνω την κάθε σεζόν ξεχωριστά και να προχωρώ βήμα- βήμα.

Η Ελείν Τόμπσον, θα κάνει αύριο στην Ρώμη το Ευρωπαϊκό της ντεμπούτο. Ενώ, είναι από τις αθλήτριες που θα ξεχωρίσουν στο συγκεκριμένο μίτινγκ. Να θυμίσουμε πως φέτος η Τόμπσον έχει 10.73 με ευνοϊκό άνεμο. Και 10.88 με κανονικό άνεμο.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα