ΣΤΙΒΟΣ

Ελίνα Τζένγκο: Δεύτερη στον ακοντισμό στην Ουγγαρία με 61,66 μέτρα

Η Ελίνα Τζένκο ήταν δεύτερη με 61,66 μέτρα, στον τελευταίο της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.
Ελίνα Τζένγκο: Δεύτερη στον ακοντισμό στην Ουγγαρία με 61,66 μέτρα

Ελίνα Τζένγκο: Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε η νεαρή αθλήτρια στο μίτινγκ «Ιστβαν Γκιουλάι» στο Σεκεσφέχερβαρ της Ουγγαρίας.

Η Ελίνα Τζένγκο ήταν δεύτερη με 61,66 μέτρα, στον τελευταίο της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ, στο Μόναχο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα καλο πλασάρισμα στο ακόντιο.

Νικήτρια στο μίτινγκ της Ουγγαρίας ήταν η Κουβανή Αγκουιλάρ με 61,99 μέτρα.

Πηγή stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελίνα Τζένγκο: Δεύτερη στον ακοντισμό στην Ουγγαρία με 61,66 μέτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.