×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνική ομάδα στίβου: «Όλα γίνονται για εμάς, χωρίς εμάς!»


Τάσος Βουγιουκλίδης

Εθνική ομάδα στίβου: «Όλα γίνονται για εμάς, χωρίς εμάς!»


Η εθνική ομάδα στίβου εξέδωσε ανακοίνωση. Θρυαλλίδα αυτής, είναι τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα προεκλογικά στον χώρο του στίβου.

Η εθνική ομάδα στίβου, και τα μέλη της τα οποία υπογράφουν την συγκεκριμένη ανακοίνωση, αναφέρουν μεταξύ άλλων  παραλείψεις όπως: Την αλλαγή των κριτηρίων σχεδιασμού της ομοσπονδίας. Και της καταβολής των οδοιπορικών και των πριμ. Αλλά βεβαίως και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, της Παιανίας. Ενώ, μια ακόμα παράλειψη που αναφέρεται από τα μέλη της εθνικής ομάδας στίβου, είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των πρωταθλητών που τελειώνουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, ζητούνται  από τους αθλητές της εθνικής ομάδας στίβου, ξεκάθαρες δεσμεύσεις. Από την πολιτεία την αθλητική ηγεσία αλλά και την ομοσπονδία.
Φυσικά, στην ανακοίνωση, ξεκαθαρίζεται το ότι δεν παίρνουν οι αθλητές καμία θέση ενόψει των επερχόμενων εκλογών του ΣΕΓΑΣ.
Το μόνο που κάνουν, είναι να εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους όσον αφορά το μέλλον του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού. Καθώς, η ελαχιστοποίηση του κινήτρου, απομακρύνει τα νεαρά παιδιά από τα στάδια.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση εθνικής ομάδας στιβου

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras