×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η Παπαχρήστου θα κάνει περιορισμένους αγώνες


Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στα βουνά της Βουλγαρίας, η Βούλα Παπαχρήστου επέστρεψε στην Ελλάδα και συνεχίζει τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, θα κατέβει και το 2019 στον κλειστό, όπου θα κάνει ωστόσο περιορισμένο αριθμό αγώνων, ώστε να είναι «φρέσκια» τον Μάρτιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την προετοιμασία μου. Κάναμε καλή δουλειά και σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να κάνω μεγάλο μέρος της προπόνησης μου με την Γκαμπριέλα Πέτροβα. Είναι ωραίο να βλέπεις κι άλλους αθλητές να γυμνάζονται και να παίρνεις εικόνες από αυτούς. Η δουλειά συνεχίζεται πλέον στην Ελλάδα με στόχο πάντα τους αγώνες του κλειστού στίβου. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι αγώνες που θα κάνω να είναι περιορισμένοι», είπε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, προσθέτοντας:

«Και το καλοκαίρι που πέρασε δεν έκανα πολλούς αγώνες και μου βγήκε σε καλό στο Βερολίνο. Ο προπονητής μου θέλει να κάνω μετρημένους αγώνες και να πάω διψασμένη στη Γλασκώβη. Θεωρώ πως όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος η αρχή θα γίνει με το μήκος. Το 2019 οι εμφανίσεις μου στο μήκος ίσως αυξηθούν και αυτό κυρίως γιατί η συμμετοχή μου στο αγώνισμα με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη στο τριπλούν».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras