ΣΤΙΒΟΣ

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Πρωτιά και ρεκόρ ο Καραΐσκος

Κέρδισε τον ημιμαραθώνιο με χρόνο 1:08:04.
Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Πρωτιά και ρεκόρ ο Καραΐσκος

Ο ημιμαραθώνιος Αθήνας έχει νέο ρεκόρ διαδρομής, καθώς ο Παναγιώτης Καραΐσκος έκανε μια εξαιρετική επίδοση στο αγώνισμα.

Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ, τερμάτισε σε χρόνο 1:08.04, καταρρίπτοντας το 1:08.30 που έκανε ο Κώστας Γκελαούζος πέρυσι στον αγώνα.Για τον Καραΐσκο, ο αγώνας ήραν μια πρόβα για τον μαραθώνιο στο Αμβούργο τον Απρίλιο, όπου θα κοιτάξει να πιάσει όριο για το Παγκόσμιο.

Δεύτερος τερμάτισε ο Θοδωρής Αναγνώστου, με χρόνο 1:08.30, επίδοση επίσης καλύτερη, σε σχέση με το περσινό ρεκόρ του Γκελαούζου, ενώ τρίτος ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, που τερμάτισε σε χρόνο 1:08.38. Οι τρεις νικητές έφεραν τον πιο έντονο συναγωνισμό σε 8 διοργανώσεις, με τον τέταρτο της κούρσας, τον Γιάννη Ζερβάκη, να τερματίζει σε 1:08:54.

Στις γυναίκες, ο φετινός ημιμαραθώνιος της Αθήνας, είχε για νικήτρια την Στεφανία Λεοντιάδου, η οποία τερμάτισε σε χρόνο 1:20:43 και άφησε στη δεύτερη θέση την Πολωνή Ναταλία Μιερζλίκιν με 1:22:01 και στην τρίτη την Σόνια Τσεκίνη με 1:22:18. Η Ειρήνη Τσουπάκη συμπλήρωσε την τριάδα στη κούρσα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, με χρόνο 1:22:57.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.