ΣΤΙΒΟΣ

Kώστας Γκελαούζος και Αναστασία Μαρινάκου μιλούν στον ΟΠΑΠ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Kώστας Γκελαούζος και Αναστασία Μαρινάκου μιλούν για τους στόχους τους στους αγώνες που ακολουθούν.
Kώστας Γκελαούζος και Αναστασία Μαρινάκου μιλούν στον ΟΠΑΠ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έρχεται το Σαββατοκύριακο, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, και η προετοιμασία των αθλητών, ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών, μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Οι δύο αθλητές που ξεχώρισαν στους περσινούς αγώνες, Κώστας Γκελαούζος και Αναστασία Μαρινάκου μιλούν στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τους στόχους τους ενόψει των φετινών αγώνων, τις διαφορές του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας σε σχέση με άλλους αγώνες που γίνονται ανά τον κόσμο, δίνουν tips στους αθλητές που θα τρέξουν για πρώτη φορά στους αγώνες και περιγράφουν το μοναδικό συναίσθημα του τερματισμού μέσα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Κώστας Γκελαούζος, ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που τερμάτισε πέρσι στο Καλλιμάρμαρο τρέχοντας την Κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, ενώ η Αναστασία Μαρινάκου ήταν η νικήτρια στα 5 και 10 χιλιόμετρα έχοντας πραγματοποιήσει και ρεκόρ διαδρομής. Αμφότεροι, στοχεύουν στην επανάληψη των περσινών επιτυχιών τους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Kώστας Γκελαούζος και Αναστασία Μαρινάκου μιλούν στον ΟΠΑΠ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.