ΣΤΙΒΟΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: Κάνει ντεμπούτο στο Τουρκουά 30/1

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της χειμερινής της προετοιμασίας στην Γαλλία, θα κάνει ντεμπούτο στους αγώνες του κλειστού  στο μίτινγκ του Τουρκουά στις 30/1. Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο έχει στους στόχους της για φέτος τον κλειστό στίβο και θέλει να πραγματοποιήσει όσους αγώνες γίνεται έτσι ώστε να είναι...
Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της χειμερινής της προετοιμασίας στην Γαλλία, θα κάνει ντεμπούτο στους αγώνες του κλειστού  στο μίτινγκ του Τουρκουά στις 30/1.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο έχει στους στόχους της για φέτος τον κλειστό στίβο και θέλει να πραγματοποιήσει όσους αγώνες γίνεται έτσι ώστε να είναι έτοιμη και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αρχές Μαρτίου που θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό  πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στην πόλη Τόρουν της Πολωνίας. Μια διοργάνωση στην οποία στοχεύει στο χρυσό μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ, έχουν προγραμματίσει να κάνουν τον δεύτερο αγώνα για φέτος στο κλειστό στίβο, στο Ρουέν στις 6/2. Σε ένα μίτινγκ της σειράς Elite Perche. Ενώ, θα αγωνιστεί και σε ένα μίτινγκ σε προάστιο του Παρισιού στις 11/2.

Τέλος, υπάρχει μια πιθανότητα να πραγματοποιήσει έναν ακόμα αγώνα κατά την διάρκεια της διαμονής της στην Γαλλία στα πλαίσια της προετοιμασίας της, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

 

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ