×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κυριακοπούλου: «Η προετοιμασία μου εξελίσσεται πολύ καλά»


Τάσος Βουγιουκλίδης

Κυριακοπούλου: «Η προετοιμασία μου εξελίσσεται πολύ καλά»


Η Νικόλ Κυριακοπούλου, συνεχίζει  την προετοιμασία της επί Ελληνικού εδάφους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μάλιστα, εξελίσσεται πολύ καλά.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, δεν έχει καταφέρει να μεταβεί προς το παρόν στην Φινλανδία για να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις της μαζί με τον νέο της προπονητή Στίβ Ρίπον. Αυτό, εξ αιτίας της έξαρσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας του Κορονοιού. Που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη. Η Κυριακοπούλου βεβαίως, προπονείται εν Ελλάδι υπό την επίβλεψη του άντρα της Αντρέα Λιναρδάτου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ μιλώντας στην διαδικτυακή σελίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας στίβου τόνισε:

“Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι τέτοια και δεν επιτρέπει ούτε εμείς να ταξιδέψουμε στην Φινλανδία, αλλά ούτε κι εκείνος να έρθει στην Ελλάδα, προσαρμοζόμαστε. Τις ημέρες που έχω άλματα είμαστε σε επαφή με βιντεοκλήση. Προκειμένου να βλέπει επιτόπου τα άλματα και να με διορθώνει την ίδια στιγμή. Σίγουρα, θα ήθελα να έχω τον προπονητή μου κοντά. Ωστόσο, μπορώ να πω πως μέχρι τώρα η προετοιμασία μου εξελίσσεται πολύ καλά. Για να  συμπληρώσει: “Ο στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού όσο και το Παγκόσμιο, αν και εφόσον διεξαχθούν. Και νωρίτερα, να κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό. Για την ώρα δεν έχω ενημέρωση για τους αγώνες που θα γίνουν στη χειμερινή περίοδο δεν έχω ακόμη κάνει προγραμματισμό. Θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί η πανδημία και ποιες τελικά διοργανώσεις θα καταφέρουν να επιβιώσουν”.

Η Κυριακοπούλου έχει ως απώτερο στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras