×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαραθώνιος Παρισιού: Δεν θα γίνει το 2020


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Μαραθώνιος Παρισιού: Δεν θα γίνει το 2020. Ο Μαραθώνιος του Παρισιού είναι ένα ακόμα θύμα του κορονοιού....


Ο Μαραθώνιος του Παρισιού είναι ένα ακόμα θύμα του κορονοιού. Καθώς μπήκε και επίσημα στην λίστα με τους ακυρωμένους μαραθώνιους του 2020.

Ο Μαραθώνιος του Παρισιού ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 5 Απριλίου. Η πανδημία όμως δεν το επέτρεψε και έτσι μεταφέρθηκε για τις 15 Νοεμβρίου. Τελικά οι Γάλλοι διοργανωτές δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο όσον αφορά την υγεία των αθλητών και κατ’ επέκταση την δημόσια υγεία. Έτσι αποφάσισαν να ακυρώσουν τελείως τον γνωστό Μαραθώνιο και να μην γίνει καθόλου για την φετινή χρονιά.

Οι διοργανωτές δήλωσαν: “Γνωρίζουμε πως θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση στους αθλητές που αφιέρωσαν χρόνο κάνοντας σκληρή προπόνηση για να προετοιμαστούν. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε τα πάντα για να γίνει ο Μαραθώνιος. Όμως νιώσαμε την υποχρέωση με όλα όσα συμβαίνουν να τον ακυρώσουμε. Για το καλό όλων μας.

Ενώ πρόσθεσαν: ” Δουλεύουμε ήδη πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να διοργανώσουμε με επιτυχία και προσοχή τον αγώνα το 2021.”

Να θυμίσουμε, πως από τους σημαντικούς Μαραθώνιους ο μόνος που έχει μείνει είναι αυτός του Λονδίνου που θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου. Βέβαια θα υπάρξει σημαντικός περιορισμός συμμετεχόντων. Αφού θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος μόνο μεγάλοι αθλητές.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα