ΣΤΙΒΟΣ

Μαρία Μπελιμπασάκη: Εκπρόσωπος αθλητών/τριών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ!

Η Μαρία Μπελιμπασάκη, από σήμερα είναι μέλος – εκπρόσωπος των αθλητών και αθλητριών στο διοικητικό συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ. Η Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο αγώνισμα των 400ων μέτρων, μετά από πρόταση μεγάλου αριθμού πρωταθλητών και με τον ΣΕΓΑΣ να την αποδέχεται, πλέον αναγνωρίζεται ως  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής ομοσπονδίας στίβου.  Ενώ, έχει δικαίωμα ...

Μαρία Μπελιμπασάκη: Ντεμπούτο και για αυτήν στο Μοντεβίλ!
Μαρία Μπελιμπασάκη: Ντεμπούτο και για αυτήν στο Μοντεβίλ!
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Μαρία Μπελιμπασάκη, από σήμερα είναι μέλος – εκπρόσωπος των αθλητών και αθλητριών στο διοικητικό συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο αγώνισμα των 400ων μέτρων, μετά από πρόταση μεγάλου αριθμού πρωταθλητών και με τον ΣΕΓΑΣ να την αποδέχεται, πλέον αναγνωρίζεται ως  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής ομοσπονδίας στίβου.  Ενώ, έχει δικαίωμα  ψήφου, όπως προβλέπεται από την Αθλητική Νομοθεσία. Υπενθυμίζεται ότι ο Νόμος προβλέπει ότι ο εκπρόσωπος των αθλητών ορίζεται από τον Σύλλογο των Αθλητών όταν υπάρχει τέτοιος.

Ο συγκεκριμένος ορισμός θα ισχύει μέχρι την δημιουργία Συλλόγου Αθλητών, στην αρμοδιότητα του οποίου θα είναι η αναθεώρηση ή μη της παραπάνω απόφασης.

Exit mobile version