ΣΤΙΒΟΣ

Ο κορωνοϊός… αφήνει εκτός κλειστού τον Θάνο Καλάκο!

Ο Θάνος Καλάκος θα επικεντρωθεί στους αγώνες του ανοιχτού τη νέα σεζόν και στα 800μ.
Ο κορωνοϊός… αφήνει εκτός κλειστού τον Θάνο Καλάκο!

Άτυχος στάθηκε ο Θάνος Καλάκος, που φαίνεται πως επηρεάστηκε πολύ από μία ίωση που πέρασε. Δείχνει πως θα χάσει του χρόνου τον κλειστό στίβο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την ίωση δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μια σειρά εξετάσεων. «Φαίνεται πως είμαι ασυμπτωματικός και πέρασα κορονοϊό. Αλλά δεν το κατάλαβα και δεν είχα πάει εκείνη την περίοδο να κάνω τεστ. Δεν ένιωθα να έχω πρόβλημα», λέει στο Sportime ο 23χρονος πρωταθλητής. «Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη τρέξιμο και αυτό φυσικά με έχει κρατήσει πίσω στην προετοιμασία μου. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να προλάβω τη σεζόν του κλειστού. Θέλω να γίνω καλά και να επικεντρωθώ στον ανοιχτό του χρόνου», καταλήγει ο αθλητής του Παναθηναϊκού.

Ο Θάνος Καλάκος, που γυμνάζεται με τον Μιχάλη Αναγνώστου και έχουν βάση τους το ΟΑΚΑ, έκλεισε τη φετινή χρονιά με 1.49.89 στα 800μ. Έχει 1.48.59 ατομική επίδοση από το 2017 στο Γκροσέτο. Στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, τερματίζοντας πίσω από τον Χρήστο Κοτίτσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο κορωνοϊός… αφήνει εκτός κλειστού τον Θάνο Καλάκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.