ΣΤΙΒΟΣ

Ξανά αφοπλιστικός ο Μίλτος Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον εχθρό μου να κάνει τελικό το πρωί»

Ο Μίλτος Τεντόγλου στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με τον αγώνα του.
Ξανά αφοπλιστικός ο Μίλτος Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον εχθρό μου να κάνει τελικό το πρωί»

Ακόμα μία τεράστια διάκριση πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου που για δεύτερη σερί χρονιά στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ωστόσο ο 25χρονος αθλητής, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα έκανε μέσα στο γήπεδο και για ακόμα μία φορά δεν ντράπηκε να το πει.

Ήταν και πάλι απόλυτα αφοπλιστικός, λέγοντας ότι ο αγώνας του ήταν χάλια και σε καμία περίπτωση δεν έκανε αυτά που μπορούσε λόγω της ώρας του τελικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου:

Για τον αγώνα: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό εύχομαι να κάνει τελικό το πρωί. Δεν είχα καμία όρεξη. Έκανα ζέσταμα συνέχεια, προσπαθούσα, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Έκανα χαμηλά οκτάρια».

Για το κίνητρό του: «Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα, άλλα παιδιά δεν το έχουν κάνει. Είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Πρέπει να βρω μια όρεξη, γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Ειδικά τώρα που ήταν πρωί. Ένιωθα ότι είμαι σε Πανελλήνιο, δεν ευχαριστήθηκα καθόλου αυτόν τον αγώνα. Δεν με νοιάζει το χρυσό. Θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν απόγευμα».

Για το ότι είναι σε καλό επίπεδο: «Είναι αυτό που θα ήθελα, είμαι σε καλό επίπεδο. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα αρχίσω νωρίς τη σεζόν από την Ντόχα, αρχές Μαΐου».

Για τη διαχείριση: Κάποιοι επιλεγουν διοργανώσεις, θα μπορούσα, αλλά δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Εννοείται στο Ευρωπαϊκό θα είμαι εκεί και στους Ολυμπιακούς και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα: «Ήταν πολλοί Έλληνες στους αγώνες, μόνο αυτό κρατάω. Ο αγώνας ήταν πραγματικά χάλια».

Πηγή: Stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανά αφοπλιστικός ο Μίλτος Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου, ούτε στον εχθρό μου να κάνει τελικό το πρωί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.