ΣΤΙΒΟΣ

Παναγιώτα Δόση: Δυνατή πρεμιέρα στην Ιταλία

Ένα εξαιρετικά δυνατό τεστ θα είναι η φετινή πρεμιέρα για την Ελληνίδα αθλήτρια του ύψους  Παναγιώτα Δόση. Η οποία  θα αγωνιστεί στο   διεθνές μίτινγκ του Ούντινε στην Ιταλία. Εκεί όπου μεταξύ άλλων θα συμμετέχει  και η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ που έκανε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο πριν λίγες μέρες με 2.02. Από την αρχή στα…βαθιά θα...

Παναγιώτα Δόση
πρεμιέρα αύριο για την Δόση στο Ούντινε της Ιταλίας!
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα εξαιρετικά δυνατό τεστ θα είναι η φετινή πρεμιέρα για την Ελληνίδα αθλήτρια του ύψους  Παναγιώτα Δόση. Η οποία  θα αγωνιστεί στο   διεθνές μίτινγκ του Ούντινε στην Ιταλία. Εκεί όπου μεταξύ άλλων θα συμμετέχει  και η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ που έκανε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο πριν λίγες μέρες με 2.02.

Από την αρχή στα…βαθιά θα μπει η Παναγιώτα Δόση, η οποία αν και πολύ νωρίς στην φετινή σεζόν μιας και είναι ο πρώτος της αγώνας, θα έχει την ευκαιρία να δει που βρίσκεται αυτήν την στιγμή αγωνιστικά. Ενώ, ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος. Αφού, εκτός από την νεαρή θαυματουργή Μάχουτσικ, θα αντιμετωπίσει κι αλλά μεγάλα ονόματα του ύψους, όπως η Καμιλα Λισβίνκο, η Έλενα Βαρλοντιγκάρα και η Αλέσια Τρόστ.

Η 19χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια που γυμνάζεται με τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση, έχει ατομικό ρεκόρ 1.86 από το 2019 και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Πάτρας, ευελπιστεί σε μια καλή σεζόν  το 2021 και ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

 

Exit mobile version