Στίβος-πανελλήνιο κλειστού: Σταθερή η Βασιλείου, έκανε την εκπληξη ο Ντέτσικας στα 400μ!

5 πρεμιέρες και μια δεύτερη εμφάνιση για φέτος θα έχει ο Ελληνικός στίβος στο διεθνές μίτινγκ της Βιέννης που είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο 23/1. Πιο συγκεκριμένα, Ειρήνη Βασιλείου, Ελπίδα Καρκαλάτου, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ανδριάννα Φέρρα και Ανδρέας Δημητράκης αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους για φέτος στο κλειστό στίβο. Ενώ, ο Χηστος Κοτίτσας θα κάνει...

5 πρεμιέρες και μια δεύτερη εμφάνιση για φέτος θα έχει ο Ελληνικός στίβος στο διεθνές μίτινγκ της Βιέννης που είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο 23/1.

Πιο συγκεκριμένα, Ειρήνη Βασιλείου, Ελπίδα Καρκαλάτου, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ανδριάννα Φέρρα και Ανδρέας Δημητράκης αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους για φέτος στο κλειστό στίβο. Ενώ, ο Χηστος Κοτίτσας θα κάνει τον δεύτερο του αγώνα στην χειμερινή σεζόν, θέλοντας να τρέξει γρηγορότερα από το 1:51:63 που σημείωσε στα 800 μέτρα μια εβδομάδα πριν στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο Ανδρέας Δημητράκης θα αγωνιστεί στα 1.500 μέτρα και στόχος του είναι να τελειώνει όσο δυνατόν το συντομότερο με το όριο του Ευρωπαϊκού, με την επίτευξη  οποίου δύσκολα θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Μιας και είναι 3:45:00, με τον ίδιο να έχει ατομικό ρεκόρ 3:42:10.

Στα 800 μέτρα έχει δηλωθεί να αγωνιστεί η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου όπου και αυτήν από την πλευρά της αναμένεται να έχει εύκολο έργο -αν και εφόσον είναι καλά-  στο να πετύχει το όριο από τον πρώτο της κιόλας αγώνα. Αφού, έχει ατομικό ρεκόρ 2:05:10 από το 2016. Με το όριο να έχει οριστεί στα 2:05:50.

Στα 400 μέτρα θα αγωνιστούν Ανδριάννα Φέρρα Ελπίδα Καρκαλάτου και Ειρήνη Βασιλείου. Ενώ, η τελευταία, έχει δηλώθει να αγωνιστεί και στα 200μ.

 

 

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ