ΣΤΙΒΟΣ

ΣΕΓΑΣ: Αποφάσισε τη διεξαγωγή «ειδικών» αγωνισμάτων

Στην κατεύθυνση να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στις αθλήτριες και στους αθλητές σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, ο ΣΕΓΑΣ εντάσσει αγώνες στο αγωνιστικό του πρόγραμμα και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας που έχει ήδη εγκριθεί από την ΓΓΑ, όλο και περισσότερους. Στο τελευταίο ΔΣ (11/6) του...

ΣΕΓΑΣ
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην κατεύθυνση να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στις αθλήτριες και στους αθλητές σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, ο ΣΕΓΑΣ εντάσσει αγώνες στο αγωνιστικό του πρόγραμμα και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας που έχει ήδη εγκριθεί από την ΓΓΑ, όλο και περισσότερους.

Στο τελευταίο ΔΣ (11/6) του ΣΕΓΑΣ αποφασίστηκε η διεξαγωγή των «ειδικών» αγωνισμάτων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, και πάντα με την προϋπόθεση της τήρησης του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά:

Το αγώνισμα των 10.000μ των κατηγοριών Α/Γ – Κ23 και οι σκυταλοδρομίες 4χ100 και 4χ400μ της κατηγορίας Κ23 θα διεξαχθούν στις 15/7 στο Άργος Ορεστικό παράλληλα με το ομώνυμο Γκραν Πρι.

Στην Πάτρα στις 9/8 θα διεξαχθεί το αγώνισμα των 20.000μ βάδην της κατηγορίας Α/Γ στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ-Κ23.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάρχολμ: Παγκόσμιο ρεκόρ στα 300μ. με εμπόδια

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων των κατηγοριών Κ18-Κ20-Κ23-Α/Γ θα διεξαχθεί επίσης στην Πάτρα στις 10-11/8.
Το αγώνισμα των 3.000μ Κ20 θα διεξαχθεί με ελεύθερη συμμετοχή (χωρίς πρόκριση) στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, 1-2/8 Ιωάννινα.
*** Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις προκηρύξεις των αγώνων που θα εκδοθούν.

Τα «Δρόμεια»

Μετά από αίτημα των διοργανωτών αποφασίστηκε η διεξαγωγή του Διεθνούς Μίτινγκ «Δρόμεια» την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο ΔΑΚ Βάρης με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί το Υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ με ευθύνη των διοργανωτών.

Exit mobile version