ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Χριστούγεννα στο Παρίσι, αλλά χωρίς αγωνιστική δράση

Η Αναστασία Μαρινάκου και ο Κώστας Γκελαούζος θα έτρεχαν την Κυριακή στον αγώνα Corrida de Houlles.
Η Αναστασία Μαρινάκου και ο Κώστας Γκελαούζος ήταν να κλείσουν τη φετινή χρονιά με έναν ακόμη αγώνα. Θα έτρεχαν 10 χιλιόμετρα στο Παρίσι.

Η Αναστασία Μαρινάκου και ο Κώστας Γκελαούζος ήταν να κλείσουν τη φετινή χρονιά με έναν ακόμη αγώνα. Θα έτρεχαν 10 χιλιόμετρα στο Παρίσι.

Μέσω του μάνατζέρ τους έκλεισαν και θα έτρεχαν την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στον αγώνα Corrida de Houlles. Λίγο πριν πετάξουν για τη γαλλική πρωτεύουσα έμαθαν ότι ο αγώνας ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας με τον Covid-19. Ενημερώθηκαν πως υπήρχε πρόσκληση για έναν άλλον αγώνα που θα γίνονταν την ίδια ημέρα, έξω από το Παρίσι, που δεν είναι σε ισχύ τα ίδια μέτρα. Έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ταξιδέψουν στη Γαλλία αναχώρησαν για το Παρίσι. Τελικά δεν υπήρξε αγωνιστική δράση, αλλά αυτό δεν ενόχλησε καθόλου τους δύο Έλληνες πρωταθλητές. Δεν είναι λίγο που πέρασαν Χριστούγεννα στην Πόλη του Φωτός.

Η Αναστασία Μαρινάκου ανέβασε φωτογραφίες στα social media σε διάφορα αξιοθέατα στο Παρίσι, όπως κατά την επίσκεψή της στο Λούβρο.

Ο Κώστας Γκελαούζος με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Άλλωστε είχαν και οι δύο μια γεμάτη σεζόν. Ο Κώστας Γκελαούζος κέρδισε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και παράλληλα τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τα συνδύασε και με ρεκόρ διαδρομής. Επίσης, ήταν νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα.

Από την άλλη η Αναστασία Μαρινάκου κέρδισε τα 5χλμ. και 10χλμ. που έγιναν παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Νίκησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 5.000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Τώρα θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στην Αθήνα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Η Μαρινάκου θα μπει σε αγώνες στον κλειστό με στόχο να πετύχει ατομικά ρεκόρ στα 1.500μ. και 3.000μ. Από την άλλη ο Γκελαούζος στοχεύει να τρέξει ένα μαραθώνιο την άνοιξη.

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ