ΣΤΙΒΟΣ

Συζητήσεις για στάδιο στίβου στον Κορυδαλλό

Συνάντηση Σεβαστή με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά
Συζητήσεις για στάδιο στίβου στον Κορυδαλλό

Λύση στο γηπεδικό πρόβλημα στα δυτικά και νότια προάστια της Αθήνας ψάχνουν στον ΣΕΓΑΣ και στην λίστα έχει μπει ο Δήμος Κορυδαλλού. Σήμερα (24/5) είχε συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, όπου συζήτησαν για την περίπτωση ενός σταδίου του Κορυδαλλού.

Μετά την απώλεια του Καραϊσκάκη, στον ΣΕΓΑΣ δεν έχει βρεθεί λύση και από την στιγμή που και ο Άγιος Κοσμάς πάει για κλείσιμο, μία από τις λύσεις μπορεί να είναι ο Κορυδαλλός.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Κασιμάτης, έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση αυτή, που καλύψει τις ανάγκες της ομοσπονδίας, η οποία με τη σειρά της θα μπορεί να διοργανώνει εκεί αγώνες στίβου. Υπάρχει ένα γήπεδο στον Κορυδαλλό κοντά στις φυλακές, το οποίο θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις και αλλαγές να γίνει κάτι, όμως θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού για να δημιουργηθεί μια εγκατάσταση άρτια που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του στίβου.

«Πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πρόταση η οποία είναι υλοποιήσιμη εφόσον υιοθετηθεί και από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στον οποίο και θα υποβληθεί όταν είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο Σεβαστής μετά την συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.