ΣΤΙΒΟΣ

Τεντόγλου – Υπόκλιση από το Twitter: «Τεράστιε Μίλτο, ακόμα και στις ατυχίες σου γράφεις ιστορία»!

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το Twitter «υποκλίθηκε» στον μεγάλο Έλληνα αθλητή.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον και το Twitter «υποκλίθηκε» στον Έλληνα αθλητή.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αποθέωση στο Twitter για τον Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην πέμπτη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8.32μ. και τελικά κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Η νέα σπουδαία επιτυχία του Τεντόγλου, σε συνδυασμό με τον ταπεινό χαρακτήρα του και το ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον εαυτό του, έκαναν τους Έλληνες να «υποκλιθούν» στο μεγαλείο του.

«Τεράστιε Μίλτο,ακόμα και στις ατυχίες σου γράφεις ιστορία με την προσωπικότητά σου», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Ένας άλλος σημείωσε: «Ο μεγάλος αθλητής φαίνεται στους αγώνες, ο σπουδαίος φαίνεται σε όλα. #Τεντόγλου: Δε πειράζει που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Θα ήταν ντροπή. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο βέβαια».

Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις για τον Τεντόγλου

Exit mobile version