ΣΤΙΒΟΣ

Βασίλης Σεβαστής: Τον χρειαζόμαστε γρήγορα δίπλα μας λέει ο Λάμπρος Παπακώστας

Βασίλης Σεβαστής: Τον χρειαζόμαστε γρήγορα δίπλα μας λέει ο Λάμπρος Παπακώστας, με φόντο την περιπέτεια υγείας που περνάει.

Βασίλης Σεβαστής: Τον χρειαζόμαστε γρήγορα δίπλα μας λέει ο Λάμπρος Παπακώστας, με φόντο την περιπέτεια υγείας που περνάει ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, ο
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βασίλης Σεβαστής: Τον χρειαζόμαστε γρήγορα δίπλα μας λέει ο Λάμπρος Παπακώστας, με φόντο την περιπέτεια υγείας που περνάει ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Να ευχηθώ περαστικά στον Βασίλη Σεβαστή, να είναι γρήγορα κοντά μας, τον χρειαζόμαστε», ανέφερε στο sportime.gr o Λάμπρος Παπακώστας, κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον ανοικτό και τον κλειστό στίβο στο άλμα εις ύψος.

«Είναι ένας άνθρωπος ο Βασίλης που οδήγησε τον ελληνικό αθλητισμό πολύ ψηλά. Ο αθλητισμός με αυτόν πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και παράγοντα πέρασε την χρυσή εποχή του», τόνισε. «Τον χρειαζόμαστε γρήγορά κοντά μας γιατί έχει ακόμα πολλά να δώσει», ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Λάμπρος Παπακώστας.

«Τρέφω απεριόριστη εκτίμηση προς τον κ. Σεβαστή. Θεωρώ πως είναι ένα μυαλό πολύ ανοιχτό και πραγματικά τον χρειάζεται ο ελληνικός αθλητισμός, για να πάει ακόμα καλύτερα στα δύσκολα χρόνια που περιμένουμε. Πρέπει να είναι κοντά μας το συντομότερο δυνατό υγιέστατος. Με χαρά τον περιμένουμε», είπε στο Sportime ο εκ των σπουδαιότερων αλτών ύψους.

Αναφορικά με τις εκλογές της Τετάρτης στον ΣΕΓΑΣ, ο Λάμπρος Παπακώστας δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι για πρώτη φορά είναι πολλοί αθλητές υποψήφιοι, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά πιστεύει πολύ στους φίλους του Κώστα Κεντέρη και Σοφία Σακοράφα, η οποία υπογράμμισε ότι «έχει την εμπειρία να οδηγήσει τον ΣΕΓΑΣ ψηλά».

Ο Λάμπρος Παπακώστας ανέφερε πως θα ήθελε να δει στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και την Τασούλα Κελεσίδου, η οποία όπως είπε «έχει προσφέρει πολλά και από αυτό το πόστο μπορεί να δώσει περισσότερα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Στο «παρακαλετό» η Αναγέννηση! Στόχος η Τασούλα Κελεσίδου να κάνει… χώρο για τον «πρόεδρο» Βασίλη Οικονόμου!

ΑΚΑΣ:«Μπροστά στη βέβαιη ήττα τους, προσπαθούν προβοκατόρικά να πλήξουν τους υποψηφίους μας»

Βασίλης Σεβαστής: Τον χρειαζόμαστε γρήγορα δίπλα μας λέει ο Λάμπρος Παπακώστας

Exit mobile version