×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βούλα Παπαχρήστου: Διέκοψε με Βασιλικό, επέστρεψε στον Πομάσκι!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Βούλα Παπαχρήστου: Διέκοψε με Βασιλικό, επέστρεψε στον Πομάσκι!


Η Βούλα Παπαχρήστου, διέκοψε την συνεργασία της με τον Δημήτρη Βασιλικό, επιστρέφοντας και πάλι  στον Γιώργο Πομάσκι.

Δημήτρης Βασιλικός και Βούλα Παπαχρήστου, συνεργάστηκαν για έναν χρόνο. Μην έχοντας ωστόσο τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το γεγονός αυτό, ήταν και ο κύριος λόγος για τον οποίο αποφάσισαν από κοινού, να διακόψουν την συνεργασία τους.

Η συνεργασία των δύο διεκόπη την προηγούμενη Τρίτη, ενώ, μια μέρα μετά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν αποφάσισε σε συνεννόηση  και με την ομοσπονδία  να επιστρέψει στον προηγούμενο της προπονητή, τον Γιώργο Πομάσκι. Με τον οποίο είχε αναδειχθεί μεταξύ άλλων και πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοικτό στίβο το 2018 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Ενώ, την επόμενη χρονιά, το 2019, είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση πίσω από την Άνα Πελετέιρο και μπροστά από την Όλγα Σαλαντούχα. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που είχε λάβει χώρα στην Σκωτία . Και πιο συγκεκριμένα στην  Γλασκώβη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πλέον, ο Γιώργος Πομάσκι, μετά την επανένταξη της Βούλας Παπαχρήστου(πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018) στο γκρουπ του, διαθέτει  και  τον Μίλτο Τεντόγλου, (καλύτερος Έλληνας και πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος), την Σπυριδούλα Καρύδη (πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 και πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2020 στο τριπλούν και μια από τις μεγάλες ελπίδες τις Ελλάδας  για  σπουδαίες διακρίσεις στο μέλλον).  Ενώ, Παναγιώτης Μουτζουρογιάννης και Νικόλας Ανδρικόπουλος είναι άλλοι δύο πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον αθλητές που έχει στην φαρέτρα του ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός.