×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ναδάλ-Φέντερερ: «Είμαστε ακόμα εδώ»


    Sportime Team

Ναδάλ-Φέντερερ: «Είμαστε ακόμα εδώ»


Ναδάλ-Φέντερερ: Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ θα βρεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Wimbledon με τους δύο θρύλους του τένις ν’ αναφέρονται στη μεγάλη «μάχη». Αλλά και στο ότι έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορεί ο Ναδάλ να είναι 33 ετών και ο Φέντερερ 38 παρόλα αυτά και οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή στο τένις. Όπως ετοιμάζουν να προσφέρουν και στον ημιτελικό του Wimbledon, έναν ημιτελικό που έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στον πλανήτη.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σπουδαίου αυτού αγώνα, ο Ισπανός και ο Ελβετός επισήμαναν πως μεταξύ άλλων πως κόντρα σε όσους τους θεωρούσαν τελειωμένους. Βρίσκονται ακόμα εδώ και συνεχίζουν να είναι στο ψηλότερο επίπεδο.

Αρχικά ο Ναδάλ ανέφερε: «Πρώτα από όλα, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφεις στα ημιτελικά, είναι καλά νέα το να παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Είναι πάντα μια ξεχωριστή κατάσταση η αναμέτρηση με τον Ρότζερ.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαστε ξανά αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια. Σημαίνει πολλά για εμένα και πιθανότατα γι’ αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα, για την ευκαιρία να παίξω μαζί του σε αυτόν τον γύρο.

Πάντα λέω το ίδιο, ότι κάθε φορά οι ευκαιρίες θα είναι λιγότερες, αλλά είμαστε ακόμα εδώ και έχουμε άλλη μια ευκαιρία».

Από την πλευρά του ο Ελβετός τενίστας ξεκίνησε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον μεγάλο του αντίπαλο: «Δε νομίζω να χρειάζεται να σας πω τα δυνατά κι αδύνατα σημεία του. Εχει βελτιωθεί τόσο πολύ. Παίζει τόσο διαφορετικά.

Δεν έχουμε παίξει εδώ και πολλά χρόνια στο γρασίδι. Σερβίρει διαφορετικά. Θυμάμαι πώς σέρβιρε παλιά και πόσο μεγάλα είναι τα σερβίς του τώρα, πόσο γρήγορα κλείνει τους πόντους.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο υγιής έχει παραμείνει. Πολλοί έλεγαν ότι θα τελείωνε το 2008, το ίδιο και με εμένα το 2009 και είμαστε ακόμα εδώ, άρα είναι ωραίο που παίζουμε μεταξύ μας».