Νόβακ Τζόκοβιτς: Έφτασε στο Βελιγράδι και αποθεώθηκε - Οι ιδέες και τα ιδανικά φιμώνονται

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «πάτησε» σπίτι του στη Σερβία και αμέτρητοι συμπατριώτες του τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους σε αυτόν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για απέλαση του μετά την εκ νέου ακύρωση της βίζας του αποχώρησε από την Αυστραλία και στερήθηκε της δυνατότητας να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open.

Μέσω πτήσης από το Ντουμπάι έφτασε τελικά στη χώρα του και στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι. Εκεί τον περίμενε πλήθος κόσμου το οποίο φώναζε ρυθμικά το όνομα του και συνθήματα υπέρ του με το σκηνικό να έχει γεμίσει Σέρβικες σημαίες. Πολλοί μάλιστα προχώρησαν σε δηλώσεις σε τοπικά αλλά και ξένα μέσα τα οποία ανέμεναν την άφιξη του νο.1 τενίστα του κόσμου.

Ο Τζόκοβιτς είναι πολύ αγαπητός ανάμεσα στους συμπατριώτες του. Η αγάπη του στον Θεό και η πίστη του στον Χριστιανισμό κρατάνε σταθερά την δημοφιλία του στα ύψη ενώ ο ίδιος είναι και γνωστός για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που έχει πραγματοποιήσει στη χώρα του και τις τεράστιες δωρεές για την καταπολέμηση του Κορονοϊού.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να ησυχάσει τώρα μετά το μεγάλο ντόρο που προκάλεσαν όλα όσα συνέβησαν στην Αυστραλία, οι περιπέτειές του όμως δείχνουν πως δε θα τελειώσουν εδώ.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση της εισόδου του στην Αυστραλία για τα επόμενα τρία χρόνια. Την ίδια ώρα αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στα υπόλοιπα Grand Slam της χρονιάς. Ιδιαίτερα στο French Open και στη Γαλλία ήδη ακούγεται πως θα απαγορευτεί η είσοδός του αν παραμείνει πιστός στις ιδέες του και συνεχίσει να είναι ανεμβολίαστος.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο