ΤΕΝΙΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με το «δεξί» η Σάκκαρη – Πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Μαρία Σάκκαρη «τούμπαρε» το πρώτο σετ κόντρα στην Εσθονή Ανέτ Κόνταβεϊτ και με ένα εύκολο 2ο πήρε την πρώτη της νίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Μαρία Σάκκαρη «τούμπαρε» το πρώτο σετ κόντρα στην Εσθονή Ανέτ Κόνταβεϊτ και με ένα εύκολο 2ο πήρε την πρώτη της νίκη.
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Μαρία Σάκκαρη «τούμπαρε» το πρώτο σετ κόντρα στην Εσθονή Ανέτ Κόνταβεϊτ και με ένα εύκολο δεύτερο πήρε την πρώτη της νίκη.

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «32» του ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο.

Κατάφερε να ξεπεράσει το νευρικό της ξεκίνημα (βρέθηκε να χάνει με 5-3 στο πρώτο σετ) και επικράτησε με 7-5, 6-2 της 25χρονης Εσθονής (Νο.28) μετά από αγώνα 1 ώρας και 32 λεπτών.

Στο «παρθενικό» της παιχνίδι σε Ολυμπιακό τουρνουά, η Μαρία Σάκκαρη παρά το γεγονός πως εξαιτίας των δικών της λαθών έμεινε πίσω στο πρώτο σετ (5-3), κατάφερε τελικά να επιστρέψει και με σερί 4-0 να πάρει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ τα πράγμα εξελίχθηκαν πολύ πιο απλά και με υπομονή πήρε αυτό που ήθελε. Αυτή ήταν η 6η νίκη σε 10 παιχνίδια κόντρα στην Κονταβέιτ.

Το επόμενό της εμπόδιο είναι η Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, Νο.90 στην παγκόσμια κατάταξη, που κέρδισε με 6-3 6-3 την Χιμπίνο.

Διαβάστε επίσης:

Λουίς Φίγκο: Όταν έγινε ο… προδότης της Βαρκελώνης!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Κίνα το πρώτο χρυσό!

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test τo Σάββατο (24/7)

Exit mobile version