ΤΕΝΙΣ

Πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη

Αποκλεισμός σοκ για την Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον! Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 2-1 σετ από την 19χρονη Αμερικανίδα Σοφία Κένιν και αποχαιρέτησε το τουρνουά πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενε και η ίδια. Η Κένιν είναι στο Νο79 της παγκόσμιας κατάταξης και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του τένις....
Πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη

Αποκλεισμός σοκ για την Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον!

Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 2-1 σετ από την 19χρονη Αμερικανίδα Σοφία Κένιν και αποχαιρέτησε το τουρνουά πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενε και η ίδια.

Η Κένιν είναι στο Νο79 της παγκόσμιας κατάταξης και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του τένις. Η Αμερικανίδα πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 6-4, με την Σάκκαρη να αντιδρά και να κερδίζει το δεύτερο με 6-1.

Δεν κατάφερε όμως να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και έχασε δύο φορές το σερβίς της στο τρίτο σετ, το οποίο πήρε η Κένιν με 6-1 και μαζί και το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.