ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη – Χάλεπ 2-0 σετ (Tελικό)

Live ο αγωνάς της Μαρίας Σάκκαρη με την Σιμόνα Χάλεπ, με φόντο ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Kremlin Cup.

Live ο αγωνάς της Μαρίας Σάκκαρη με την με την Σιμόνα Χάλεπ, με φόντο ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Kremlin Cup.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σάκκαρη – Χάλεπ LIVE: Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα που δίνει αυτή την ώρα η Μαρία Σάκκαρη με την Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ, έχοντας στόχο να βρεθεί στα ημιτελικά του Kremlin Cup!

Η Ελληνίδα αθλήτρια του τένις, στοχεύει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάλεπ με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης και την κατάκτηση της, που θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση ενόψει των WTA Finals, στους οποίους και h η Σάκκαρη θα συμμετάσχει για πρώτη φορά.

1ο σετ:

Η Μαρία μπήκε με αυτοπεποίθηση στο ματς και προηγήθηκε με 4-1 στα γκέιμς. Στη συνέχεια όμως η Χάλεπ αντέδρασε, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Σάκκαρη και με μπρέικ κατάφερε να μειώσει σε 5-2 αρχικά και 5-4 στη συνέχεια.

Η Μαρία δείχνει χαρακτήρα και με το 5 σετ ποιντ επικρατεί με 6-4 και παίρνει το πρώτο σετ (1-0)!

2ο σετ: Δυνατά μπαίνει η Σάκκαρη και στο δεύτερο σετ και προηγείται με 2-0 στα γκειμς! Η Χάλεπ μείωσε σε 3-1 όμως η Μαρία είναι κυρίαρχος και κάνει το 4-1!

Μπρέικ και 5-1 η Σάκκαρη, αγκαλιά με την πρόκριση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια! Μπρέικ πόιντ η Χάλεπ, μικρή «παράταση» στην πρόκριση.

Το έσβησε η Σάκκαρη, αλλά δεύτερο μπρέικ πόιντ η Ρουμάνα και στη συνέχεια και τρίτο. Αρνείται να ηττηθεί η Χάλεπ που μείωσε σε 5-2 στα γκέιμ.

Σε 5-3 μειώνει η Σιμόνα Χάλεπ. Σερβίρει ξανά για το παιχνίδι η Σάκκαρη. Μπρέικ ξανά για την Ρουμάνα και 5-4

Τρίτο ματς πόιντ για την Μαρία! Τέλος στο ματς! Προκρίθηκε η Σάκκαρη με 6-4,6-4 και βρίσκεται στα ημιτελικά του Kremlin Cup!

 

 

Exit mobile version