ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Με «περίπατο» στους «8» του «St. Petersburg Ladies Trophy»

Η Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» εύκολα την Εκατερίνα Αλεξάντροβα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα προημιτελικά του τουρνουά της «Αγίας Πετρούπολης.»

Η Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» με 2-0 σετ (6-4-62) την Αλεξάντροβα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «8» του «St. Petersburg Ladies Trophy».
Η Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» με 2-0 σετ (6-4-62) την Αλεξάντροβα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «8» του «St. Petersburg Ladies Trophy».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απόλυτα, συγκεντρωμένη, απόλυτα προσηλωμένη, η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε εύκολα (6-2 και 6-4) την Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα και θα είναι παρούσα στα προημιτελικά του «St. Petersburg Ladies Trophy» (500άρι) στην Αγία Πετρούπολη.

Η Σάκκαρη έχασε μόλις 6 σετ από την αντίπαλό της και μετά το πρώτο χαμένο γκέιμ στο πρώτο σετ, πάτησε το… γκάζι και δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω.

Η υπεροχή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν καθολική, κάτι που φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης. Η Μαρία απέφυγε τα λάθη σε μεγάλο βαθμό, κράτησε το σερβίς της και αντιθέτως υποχρέωσε την αντίπαλό της να κυνηγά συνεχώς, αλλά να μην… φτάνει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η 26χρονη Νο7 του κόσμου ολοκλήρωσε με 24 winners και 20 αβίαστα λάθη, κέρδισε τους 23 από τους 29 πόντους στα πρώτα της σερβίς, και «έσπασε» 3 φορές το σερβίς της Αλεξάντροβα (Νο43).

Πλέον στη φάση των «8» του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, η Σάκκαρη (Νο1 του ταμπλό) , θα αντιμετωπίσει την Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς Νο.26 του κόσμου (και 8 στο ταμπλό), η οποία νωρίτερα είχε αποκλείσει, την Πέτρα Μάρτιτς (Νο70) με 6-4, 3-6, 6-2.

Exit mobile version