Η ισπανική αστυνομία έκανε το… σερβίς. Και περιμένει την απάντηση. Προχώρησε σε 15 συλλήψεις ατόμων που είναι μπλεγμένοι σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες τένις. Το κύκλωμα φαίνεται να είχε διασυνδέσεις με 28 επαγγελματίες τενίστες, με έναν από αυτούς να έχει αγωνιστεί στο US Open! Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνες οι 97 αναμετρήσεις που θεωρούνται ύποπτες...

Η ισπανική αστυνομία έκανε το… σερβίς. Και περιμένει την απάντηση.

Προχώρησε σε 15 συλλήψεις ατόμων που είναι μπλεγμένοι σε κύκλωμα που έστηνε αγώνες τένις.

Το κύκλωμα φαίνεται να είχε διασυνδέσεις με 28 επαγγελματίες τενίστες, με έναν από αυτούς να έχει αγωνιστεί στο US Open! Ωστόσο, σύμφωνα με τις έρευνες οι 97 αναμετρήσεις που θεωρούνται ύποπτες είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό των Grand Slam.

Η έρευνα των Ισπανών, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017, έγινε σε 11 σπίτια, όπου βρέθηκαν 170.000 ευρώ σε μετρητά, μία καραμπίνα, 50 ηλεκτρονικές συσκευές, πιστωτικές κάρτες, πέντε πολυτελή αυτοκίνητα και έγγραφα που αφορούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Europol, «πάγωσαν» 42 λογαριασμούς τράπεζας. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται αρχηγοί εγκληματικών οργανώσεων και κάποιοι από αυτούς ανήκουν στον αρμένικη μαφία!