ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: «Ελπίζω να να προσαρμοστώ στις καινούργιες συνθήκες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να αρχίσει με νίκη στο ATP Finals, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Ντόμινικ Τιμ με 7-6 (5), 4-6, 6-3.  Πέρσι ο Τσιτσιπάς είχε θριαμβεύσει στο τουρνουά, ωστόσο οι ελπίδες του για διάκριση παραμένουν ζωντανές κι εκείνος ευελπιστεί να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια. «Πίστευα ότι θα παίξουμε ένα καλύτερο παιχνίδι...

Λονδίνο Τσιτσιπάς: «Ελπίζω να να προσαρμοστώ στις καινούργιες συνθήκες»
Λονδίνο
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να αρχίσει με νίκη στο ATP Finals, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Ντόμινικ Τιμ με 7-6 (5), 4-6, 6-3

Πέρσι ο Τσιτσιπάς είχε θριαμβεύσει στο τουρνουά, ωστόσο οι ελπίδες του για διάκριση παραμένουν ζωντανές κι εκείνος ευελπιστεί να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια.

«Πίστευα ότι θα παίξουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σήμερα από την προηγούμενη φορά, φυσικά έχει βελτιωθεί και αυτός και εγώ, αλλά πολλές φορές δεν πήγαινε όπως το ήθελα», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς στο tennisnews.gr, για να προσθέσει:

«Μάλλον έκανα κάποια λάθη τακτικά και δεν επικεντρώθηκα σε κάποια πράγματα στα οποία σκέφτηκα στο 3ο σετ, δεν είχα και αρκετό χρόνο να προσαρμοστώ σ’ αυτό. Συνεχίζουμε! Δεν είναι και το καλύτερο ξεκίνημα στους τελικούς εδώ στο Λονδίνο, αλλά προχωράω με σκυμμένο το κεφάλι και ελπίζω να βρω δύναμη να προσαρμοστώ στις καινούργιες αυτές συνθήκες».

Πάντως να αναφέρουμε ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς που θα δώσει δυο ακόμα αγώνες τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα τους Ράδα Ναδάλ και Αντρέι Ρούμπλεφ. Ετσι θα διεκδικήσει την έισοδό του στα ημιτελικά, κάτι το οποίο θα κάνει με δυσκολότερους όρους.

Exit mobile version