ΒΟΛΕΪ

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Αποστολογιωργάκης

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ έμεινε στον σύλλογο
ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Αποστολογιωργάκης

Για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην σειρά των μπαράζ της Pre League.

Ωστόσο, η Ένωση είναι αποφασισμένη να έρθει αυτός ο στόχος την επόμενη χρονιά. Και θα το κάνει αυτό, κρατώντας στον πάγκο της τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη. Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά, παρά το ότι η άνοδος στην Α1 δεν ήρθε και η Ερασιτεχνική ανανέωσε μαζί του για άλλον ένα χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με την ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό μου για να φέρουμε την ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία. Με τις κινήσεις της διοίκησης, θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μεγαλείου του σωματείου, του κόσμο της ομάδας, αλλά και των στόχων μας, που φυσικά είναι η άνοδος.

Θα φέρουμε αθλήτριες που θα τιμήσουν τον σύλλογο και θα έχουν τις ικανότητες να φέρουν σε πέρας την αποστολή μας», είπε ο Αποστολογιωργάκης για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.