SPORTIME BET

Μεγάλη ανατροπή με Τζέιμς!

Μια είδηση που εάν επιβεβαιωθεί ουσιαστικά μειώνει αρκετά αν όχι εκμηδενίζει τις πιθανότητες ο Τζέιμς να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Μεγάλη ανατροπή με Τζέιμς! Μια είδηση που εάν επιβεβαιωθεί ουσιαστικά μειώνει αρκετά τις πιθανότητες ο Αμερικανός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο Μονακό βρίσκεται ο Μάικ Τζέιμς για να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, ενώ η διοίκηση της ενημέρωσε την πλευρά του ότι δεν έχει καμία διάθεση να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Παρά το δεδομένο γεγονός ότι ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος πολλών ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι εντέλει πρόκειται η Μονακό να τον παραχωρήσει.

Αντίθετα σήμερα ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας με τον Τζέιμς να βρίσκεται στο Μονακό και να αποτελεί και πάλι τον βασικό πυλώνα της ομάδας και κύριο άξονα σε όλα τα plays που έχουν σχεδιαστεί για την περίοδο 2023-24.

Φυσικά και πρόκειται μια είδηση που εάν επιβεβαιωθεί ουσιαστικά μειώνει αρκετά αν όχι εκμηδενίζει τις πιθανότητες της επιβεβαίωσης της φήμης-πληροφορίας των τελευταίων ημερών ότι ο Μάικ Τζέιμς θα υπέγραφε στον Ολυμπιακό εάν έσπαγε το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Exit mobile version