SPORTIME BET

Νίκη για Κολομβία, γκολ στο ντέρμπι!

Οι προβλέψεις του Θανου Λακιώτη για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στο πρώτο της ματς έπαιζε με 10 παίκτες μόλις από το τρίτο λεπτό και μοιραία ήρθε η ήττα από την Ιαπωνία. Στο δεύτερο ματς, τα πράγματα ήταν καλύτερα. Επαιξε όπως ήξερε και πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Πολωνία με 3-0.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Η Κολομβία διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο, ενώ στο προηγούμενο ματς έδειξε την κλάση του ο Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος έβαλε ένα υπέροχο τέρμα. Η Σενεγάλη, από την άλλη, είχε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στους Ιάπωνες, αλλά μια ολιγωρία στην άμυνα έφερε το 2-2. Οπως και να έχει, αυτές οι δύο ομάδες θα παλέψουν σήμερα όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά ακόμη και για την πρώτη θέση του όγδοου ομίλου. Αν τα βάλουμε κάτω, η ομάδα που φαίνεται να «πείθει» με το ρόστερ της αλλά και με την εν γένει εμφάνισή της είναι η Κολομβία. Θα πάμε, λοιπόν, στη νίκη των «καφετέρος».

2751
17:00
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ  2       1,75

 

Με απουσίες θα παρουσιαστούν στο αποψινό μεταξύ τους ματς τόσο η Αγγλία, όσο και το Βέλγιο. Αμφότερες έχουν προκριθεί, ωστόσο θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Παρά την απουσία του Λουκάκου, για την ομάδα του Μαρτίνεθ θα παίξει ο φορμαρισμένος Μπατσουαγί, ενώ μπορεί να είναι αμφίβολος για τα «τρία λιοντάρια» ο Ντέλε Αλι, όμως μην ξεχνάμε πως στην κορυφή της επίθεσής τους είναι ο Κέιν. Θα πάμε, λοιπόν, στο αμφίτερμα.

2752
21:00
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΑΓΓΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ     GOAL        1,68

Θάνος Λακιώτης

Exit mobile version