SPORTMINUTE

Τέλος ο Γκαρθία!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών ο Ισπανός τεχνικός
Τέλος ο Γκαρθία!

Παρελθόν αποτελεί ο Οσκαρ Γκαρθία από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, μετά τα όσα έγιναν χθες και την οργισμένη ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, που μεταξύ άλλων είχε πει στους παίκτες πως… «φάγατε τρεις προπονητές».

Επίσης, όπως αποκαλύψαμε χθες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, σε κάποια στιγμή του λόγου του, αναφερόμενος στην χρησιμοποίηση παικτών από την Κ20, είχε γυρίσει στον Γκαρθία, λέγοντας του πως… “αν δεν διαφωνείς δρόμο”.

Μετά από όλα αυτά ήταν βέβαια πως ο Ισπανός τεχνικός, θα αποτελούσε σύντομα παρελθόν. Κάτι που έγινε σήμερα, μέσω δήλωσης του, που ανέβηκε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου. Σε αυτή ευχαρίστησε τους πάντες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο σχεδιασμό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Γκαρθία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!