ENGINE POWER

Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTD

Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία και εγγύηση της A. Hilios LTD και του Αναστάσιου Χίλιου ενός ταγμένου και αφοσιωμένου ανθρώπου στην υπηρεσία της Ναυτιλίας
Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTD

A. Hilios LTD Επισκευή πλοίων: Η A. Hilios  ιδρύθηκε από τον Αναστάσιο Χίλιο, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1988, ξεκινώντας από την Hilios Hellas και φτάνοντας στην A. Hilios LTD με όλο τον εξοπλισμό και την εμπειρία του. Οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, στο Πέραμα, Ελλάδα, πρώην εγκαταστάσεις Καρράς.

Η A.Hilios Ship Repairs έχει το δικό της εμπορικό σήμα σέρβις, HPS, διακρίνοντας τις υπηρεσίες της από άλλες εταιρείες του ίδιου κλάδου. Έχει κερδίσει άξια φήμη για την ποιότητα της δουλειάς της, χρησιμοποιώντας συνεχώς ενημερωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, μηχανήματα νέας τεχνολογίας που αγοράζονται από τις χώρες της ΕΕ και μεθόδους εργασίας φιλικές προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία απασχολεί μεγάλο αριθμό επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στις επισκευές πλοίων. Αναλαμβάνει εργασίες παγκοσμίως για τους πελάτες της, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση.

Σήμερα η A. Hilios Ship Repairs συνεχίζει να ηγείται και να προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες στον κλάδο χρησιμοποιώντας μεθόδους που προστατεύουν την ιδιοκτησία του πελάτη και το περιβάλλον επίσης.

episkevi-plion-Hilios-episkeyes-plia-ploia-service-ship-repair-ship-boat-yacht-a.hilios-ydrovoli-karavion-chalyvourgio

Χίλιος Αναστάσιος : Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTD

 

Γενικές υπηρεσίες πλοίων & γιοτ  | Επισκευή πλοίων
Παρέχουνε υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένες για την ποιότητα, με παγκόσμια κάλυψη, προστατεύοντας και διασφαλίζοντας τόσο την περιουσία των πελατών μας όσο και το περιβαλλοντικό οικοσύστημα.

Υδροβολή | Επισκευές πλοίων
Η εταιρεία χρησιμοποιεί μηχανήματα υδροβολής καλύτερης νέας τεχνολογίας με πίεση από 100 έως 3500 bar καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων.

Ενοικίαση Εξοπλισμού | Επισκευή πλοίων
Είναι περήφανοι για τον τεράστιο εξοπλισμό τους το οποίο  αποτελεί ένα από τα ισχυρά μας πλεονεκτήματα. Έχουμε κερδίσει μια άξια φήμη για την ποιότητα των έργων μας, χρησιμοποιώντας συνεχώς ενημερωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό …

Χαλυβουργείο | Επισκευές πλοίων
Πραγματοποιούνε κάθε είδους μεταλλοτεχνία που αφορά επισκευή, επισκευή και κατασκευή σκαφών. Έχει θεσπίσει η εταιρεία Χίλιος πιστοποιημένες διαδικασίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νηογνώμονα …

Η τιμητική διάκριση στον κ. Αναστάσιο Χίλιο στα VAPORIA AWARD στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, για την πολυετή προσφορά του στον χώρο της ναυτιλίας και για τον λόγω εδώ και τρεις ολόκληρες δεκαετίες, η εταιρεία έχει παράσχει πολυάριθμες και αξιόπιστες λύσεις στις προκλήσεις της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, είναι άλλη μια βεβαίωση των υπηρεσιών της εταιρείας A. Hilios LTD.

episkevi-plion-Hilios-episkeyes-plia-ploia-service-ship-repair-ship-boat-yacht-a.hilios-ydrovoli-karavion

A. Hilios LTD : Γενικές υπηρεσίες πλοίων & γιοτ  | Επισκευή πλοίων

Η εταιρεία A. Hilios LTD ιδρύθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες: Επισκευή πλοίων, καθαρισμού, υδροβολής χρωματισμού σε πλωτά μέσα και χερσαίες καθώς και γενικές επισκευές πλοίων. Ο Ιδρυτής της είναι ο Χίλιος Αναστάσιος που ασχολείται με το αντικείμενο αυτό από το 1988 έχοντας αρχικά δημιουργήσει την Hilios Hellas και αργότερα την Α. ΗΛΙΟΣ Ε.Π.Ε. μεταφέροντας σε αυτή τα πάγια μέσα δράσης και την πείρα του. Οι μηχανολογικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Ναυπηγ/κη Ζώνη του Περάματος Αττικής δίπλα στη νέα δεξαμενή ΟΛΠ-COSCO ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙΙ. Η Α. ΧΙΛΙΟΣ Ε.Π.Ε. έχει το δικό της σήμα παροχής υπηρεσιών HPS διακρίνοντας τις υπηρεσίες της από άλλες εταιρείες του ίδιου κλάδου.

Έχει κερδίσει άξια τη φήμη για την ποιότητα των εργασιών της χρησιμοποιώντας συνεχώς ανανεωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, με μηχανήματα νέας τεχνολογίας αγορασμένα από χώρες της Ε.Ε. και τις μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις με την πιστοποίηση της TÜV HELLAS. Η A.HILIOS LTD. απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικού και τεχνικού προσωπικό με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στις επισκευές πλοίων. Αναλαμβάνει εργασίες παγκοσμίως για τους πελάτες της, παρέχοντας 24ωρηεξυπηρέτηση.

Σήμερα η A.HILIOS LTD. συνεχίζει να πρωτοπορεί έχοντας ως στόχο να προσφέρει τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες και του κλάδου της, προστατεύει τόσο την περιουσία των πελατών της, όσο και το περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTD», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!