ENGINE POWER

Η Ford Car Center στο 22ο Motor Festival MEC Παιανίας

Η Ford Car Center θα βρίσκεται στο Motor Festival και ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά όσο το πάζλ των εκθετών συμπληρώνεται
Η Ford Car Center στο 22ο Motor Festival MEC Παιανίας

Ford Car Center : Το 22ο Motor Festival αντιπροσωπεύει την μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της μηχανοκίνησης  και για όσους επιθυμούν την απογείωση των συναισθημάτων.

Στις  23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα διεξαχθεί  το 220 Motor Festival.  Για πρώτη φορά την Ελλάδα  θα μαζευτεί η πιο επίλεκτη ομάδα κρούσης στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων. Μια ομάδα που αποτελείται από ειδικούς κασκαντέρ, του κινηματογράφου και την τηλεόρασης, που υπερηφανεύονται για τον συνδυασμό εμπειρίας, ταλέντου και την έμπνευση να ξεχωρίσουν. Έρχονται για συγκεκριμένες παραστάσεις για να καταπλήξουν το κοινό με συναρπαστικά ακραία ακροβατικά στα πλαίσια της διοργάνωσης του 22ου Motor Festival, της μεγαλύτερης γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, της διοργάνωσης  που αποδεικνύει σε κάθε της ραντεβού με την ιστορία πως είναι η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου, του χώρου και του κόσμου της μηχανοκίνησης !

Ο Νο1 λόγο απόδρασης για μικρούς και μεγάλους, ζωντανεύει ξανά σένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία, σε άλλη μια μεγάλη, αξεπέραστη γιορτή για του λάτρεις της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. 220 Motor Festival the Real Game ο οδηγός διασκέδασης, ανάπτυξης και ψυχαγωγίας, που ενώνει το χθες το σήμερα και το αύριο με τον πιο αξιολάτρευτο, ευφάνταστο και πρωτοποριακό τρόπο…

ford-car-center-karanikolas-motor-festival-mec-peanias-engine-power.

Η Ford Car Center   στο 22ο Motor Festival MEC Παιανίας με τα νέα μοντέλα της FORD

Η Ford Car Center δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ από το 1983 είναι εξουσιοδοτημένος dealer και επισκευαστής σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα Ford.
Με συνεχείς επενδύσεις σε κτηριακές εγκαταστάσεις, τεχνολογικό εξοπλισμό και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έχει δημιουργήσει μία πρότυπη κάθετη μονάδα Ford και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες πώλησης και after sales service.Οι εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ., φιλοξενούν:

  • Show Room για επιβατικά & επαγγελματικά
  • Πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο & φανοποιείο
  • Τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ
  • Τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
  • Τμήμα αναβαθμίσεων αποκλειστικά για Ford (το μοναδικό στην Ελλάδα)
  • Αγωνιστικό τμήμα
  • Quick Fit* (Ελαστικά, ζάντες & προϊόντα aftermarket)

*για όλα τα αυτοκίνητα

ford-car-center-karanikolas-motor-festival-mec-peanias-engine-power.

Ford Car Center :  Αγώνες Αυτοκινήτων

Η ενασχόληση της Car Center με τους αγώνες αυτοκινήτων ξεκινά το 1976, και από τότε μέχρι σήμερα προετοιμάζει και υποστηρίζει αγωνιστικά αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούν στα ελληνικά πρωταθλήματα.

Με πλούσιο παλμαρέ, το αγωνιστικό τμήμα της Car Center έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες οδηγούς αγώνων και κορυφαίους οίκους του εξωτερικού όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έχει αντλήσει σημαντική τεχνογνωσία, γεγονός που τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ford Car Center στο 22ο Motor Festival MEC Παιανίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!