SPORTMINUTE

Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: “Δε βιαζόμαστε να αποφασίσουμε”

ο ατζέντης του Τσιγκρίνσκι σημείωσε πως εκτός της ΑΕΚ, υπάρχουν προτάσεις από δυο ομάδες της Τουρκίας και μία της Γαλλίας
Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: “Δε βιαζόμαστε να αποφασίσουμε”

Πραγματικότητα ή μπλόφα; Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις του ατζέντη του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε ουκρανικά μέσα προκάλεσαν προβληματισμό. Ο Αλεξάντερ Πανκόφ επιβεβαίωσε αρχικά ότι ο Ουκρανός αμυντικός έχει πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο για τους φίλους της Ενωση.

«Ο Ντίμα έχει πραγματικές προτάσεις στα χέρια του. Αρχικά λάβαμε την πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ. Επίσης έχουμε δύο προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας και άλλη μία ομάδα από τη Γαλλία που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα γιατί ακόμα υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα πετάξω στην Αθήνα για συνομιλίες. Δώσαμε το λόγο μας στην διοίκηση της ΑΕΚ που αποτελεί προτεραιότητα μας. Αυτή η ομάδα έδωσε την ευκαιρία στον Ντίμα να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο».

Ο Πανκόφ συμπλήρωσε πως ο πελάτης του δεν πιέζεται από κάτι ώστε να αποφασίσει σύντομα και πως όλα εξαρτώνται από το συμβόλαιο που θα έχει στα χέρια του: «Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε. Είναι ένα σημαντικό σημείο την καριέρα του Ντίμα. Θα αποφασίσουμε αφού πάρουμε όλες τις προτάσεις στα χέρια μας. Είναι σημαντικό να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Η ομάδα του πρέπει να θέτει τους πιο υψηλούς στόχους. Οι όροι του συμβολαίου είναι σημαντικοί. Ο Ντίμα είναι 31 ετών και το επόμενο του συμβόλαιο πρέπει να είναι μακράς διάρκειας. Τόσο ο παίκτης, όσο και ο σύλλογος πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να υπάρχει μία μακρόχρονη δέσμευση. Η οικονομική πτυχή είναι επίσης σημαντική.

Ο Ντίμα δεν είναι 22-23 ετών. Ίσως να είναι το τελευταίο του συμβόλαιο. Τονίζω ότι έχουμε συγκεκριμένες προσφορές από συλλόγους, όμως προτεραιότητα μας είναι η ΑΕΚ. Ο Ντίμα είναι πολύ χαρούμενος στο κλαμπ. Είναι αλήθεια και δεν το κρύβουμε. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση και είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ θέτει μεγάλους στόχους και ο Ντίμα αγαπάει τα πάντα σε αυτήν. Είναι άνετος εκεί. Τώρα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή και να προχωρήσει. Είναι μεγάλος επαγγελματίας και τα καλύτερα είναι μπροστά του. Μπορεί άνετα να παίζει σε υψηλό επίπεδο για 3-4 χρόνια, ίσως και περισσότερο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνατζερ Τσιγκρίνσκι: “Δε βιαζόμαστε να αποφασίσουμε”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.