Σέρβοι εθνικιστές διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα του Κοσόβου (vid)

Σέρβοι οπαδοί μετέφεραν σήμερα σε «ουδέτερο έδαφος» την γνωστή κόντρα τους με το Κόσοβο, το οποίο ως γνωστό η Σερβία δεν αναγνωρίζει. Σύμφωνα με όσα μετέφεραν πηγές από τη Σερβία, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του Κοσόβου με την Μαγδαγασκάρη, που διεξαγόταν στο Παρίσι, Σέρβοι χούλιγκαν εισέβαλαν με πανό και κατάφεραν να διακόψουν το...
Σέρβοι εθνικιστές διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα του Κοσόβου (vid)

Σέρβοι οπαδοί μετέφεραν σήμερα σε «ουδέτερο έδαφος» την γνωστή κόντρα τους με το Κόσοβο, το οποίο ως γνωστό η Σερβία δεν αναγνωρίζει.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν πηγές από τη Σερβία, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του Κοσόβου με την Μαγδαγασκάρη, που διεξαγόταν στο Παρίσι, Σέρβοι χούλιγκαν εισέβαλαν με πανό και κατάφεραν να διακόψουν το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του Β’ ημιχρόνου οι θερμόαιμοι Σέρβοι, οι οποίοι είχαν μάλιστα στο πλευρό τους Έλληνες και Ρουμάνους οπαδούς, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ύψωσαν  πανό που έγραφε «H UEFA υποστηρίζει την τρομοκρατία», ενώ κρατούσαν σημαία που απεικόνιζε το Κόσσοβο με τα χρώματα της Σερβίας.

Φαίνεται ότι τα μίση έχουν ξυπνήσει για τα καλά στη γνωστή μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων, ειδικά τις τελευταίες μέρες που υποβόσκει κλίμα απόσχισης Σερβικών τμημάτων της Βοσνίας και του Κοσυφοπεδίου, τα οποία ζητάνε την ένωση τους με τη Σερβία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σέρβοι εθνικιστές διέκοψαν ποδοσφαιρικό αγώνα του Κοσόβου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.