SPORTMINUTE

To δικό της οικιακό ρομπότ ετοιμάζει η Amazon

Στον χορό της τεχνολογίας για το σπίτι φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει η Amazon και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο καθώς όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει το δικό της οικιακό ρομποτ. Με την κωδική ονομασία Vesta (η θεά της υγείας για τους Ρωμαίους) το ρομπότ κατασκευάζεται από το Lab126 ωστόσο οι ικανότητες καθώς κι ο τρόπος χρήσης...

Συντάκτης: Μίλτος Τσιμπούκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στον χορό της τεχνολογίας για το σπίτι φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει η Amazon και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο καθώς όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει το δικό της οικιακό ρομποτ.

Με την κωδική ονομασία Vesta (η θεά της υγείας για τους Ρωμαίους) το ρομπότ κατασκευάζεται από το Lab126 ωστόσο οι ικανότητες καθώς κι ο τρόπος χρήσης του δεν είναι ακόμη  γνωστά αν και υπάρχουν διάφορες φήμες που μιλούν για χρήση παρόμοια με εκείνη της Alexa.

Άλλες φήμες αναφέρουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ίδιοι τα ρομπότ και να δώσουν feedback.

Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε τι ακριβώς θα κάνει το συγκεκριμένο ρομπότ, ωστόσο είναι ασφαλές να θεωρήσουμε πως δεν θα πρόκειται για ρομποτ μπάτλερ σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες και τα cartoon. Όπως και να χει ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα στο μέλλον.

 

 

 

Exit mobile version